PC

Kupite HTC Vive, dobijete Star Trek: Bridge Crew džaba!

HTC Vive nije jeftin, naprotiv, jedan je od najskupljih VR setova trenutno na tržištu, ali i sa najvećim setom mogućnosti i imerzije u VR svet.

Ipak, ukoliko se odlučite da sebe počastite baš ovim VR setom, od danas će vas obradovati činjenica da uz svaki kupljeni HTC Vive ide i Steam kod za novu VR igru iz UbiSofta, Star Trek: Bridge Crew. Imajući u vidu da i nije baš jeftina igra (košta 50 evra), ne možemo reći da nije u pitanju mala ušteda, pogotovo što ako već kupujete sebi VR uređaj, svakako ćete želeti i da nabavite dobru VR igru kako bi uživali u iskustvu, a verujemo da će Star Trek: Bridge Crew ispuniti očekivanja.

Star Trek: Bridge Crew izlazi danas, 3o. maja, za PS4 VR i na Steamu, i u pitanju je naslov koji nas stavlja u ulogu člana posade na jednom od brodova u čuvenom Star Trek univerzumu. Igra se igra u co-op za do 4 igrača.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top