Nintendo Switch

Najprodavanije igre u Srbiji u aprilu

Domaća kompanija GameS poslala nam je zanimljivu listu najprodavanijih igara u njihovim radnjama u aprilu mesecu, kako za PC, tako i za konzole.

Iako se lista odnosni samo na GameS prodaju, možemo je sasvim lako uzeti kao statistički uzorak koji predstavlja generalnu listu interesovanja domaćih gejmera i zanimljivo je videti za koje se igre igrači najčešće odlučuju da kupe fizičke kopije.

Kao što vidimo na PC listi,  tron uspešno drži hit pucačina iz Blizzarda, Overwatch, koja je do sada i u svetu prodata u preko 30 miliona primeraka. Odmah ispod se nalazi The Witcher 3 – The Wild Hunt – Game Of The Year Edition, a uvek megapopularni GTA V je sada tek na trećoj poziciji.

Na listi su očekivano i sportske cimulacije, te WoW Legion, a svoje mesto na listi je uspela da nađe i Mass Effect Andromeda, kao jedan od trenutnih hitova.

Ovo su najprodavanije PC igre u Srbiji u aprilu:

1. Overwatch
2. The Witcher 3 – The Wild Hunt – Game Of The Year Edition
3. Grand Theft Auto 5 – GTA V
4. Just Cause 3
5. Football Manager 2017
6. Battlefield 1
7. FIFA 17
8. Need For Speed
9. Mass Effect Andromeda
10.  World of Warcraft Legion

 

Što se konzola tiče, kao što možete videti ispod, u moru naslova za PlayStation 4 uspeo je da se probije i Breath of the Wild,  sasvim zasluženo kao jedan od najvećih hitova ove godine i po mnogima jedna od najboljih igara ikada.

Domaći kupci uglavom se odlučuju za sportske simulacije i popularne multiplejer igre, ali se našlo mesta i za velike singlplejer hitove ove godine, kao što su Horizon – Zero Dawn, Resident Evil 7 i pomenuta Zelda.

1. PS4 Grand Theft Auto 5 – GTA V
2. PS4 NBA 2K17
3. PS4 Call of Duty – Infinite Warfare
4. PS4 FIFA 17
5. PS3 Grand Theft Auto 5 – GTA V
6. PS4 UFC 2
7. PS4 Horizon – Zero Dawn
8. Switch The Legend of Zelda – Breath of the Wild
9. PS4 Mortal Kombat XL
10. PS4 The Witcher 3 – The Wild Hunt – Game Of The Year Edition
11. PS4 Battlefield 1
12. PS4 Pro Evolution Soccer 2017 – PES 2017
13. PS4 Rocket Leauge – Collector’s Edition
14. PS4 Lego Worlds
15. PS4 Just Cause 3 – Gold Edition
16. PS4 Tom Clancy’s – Ghost Recon Wildlands
17. PS4 Watch Dogs 2
18 PS4 Resident Evil 7 – Biohazard
19. PS4 Uncharted 4 – The Thief’s End
20. PS4 Kingdom Hearts HD 1.5 + 2.5 ReMix
Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top