PC

Need For Speed 2017 je uveliko u izradi

Prosto je čudno kada neki veliki serijal, kao što je Need For Speed, napravi pauzu od godinu dana, i ne nastavi istim ritmom kao što su to radili praktično poslednje dve decenije. Razlog za to je ustvari veoma prost, a to je prezasićenje NFS igrama, i pad kvaliteta koji se osetio u poslednjih par godina. 2015. godine, reboot Need For Speed franšize je prošao prilično loše za njihove standarde, te su Electronic Arts u dogovoru sa Ghost Games, rešili da novi nastavak izađe tek krajem ove godine.

Prema detaljima sa zvaničnog NFS sajta, igra i dalje nema zvaničan naziv, već se jednostavno zove Need For Speed 2017. To će se možda vremenom i promeniti, ali ono što je sigurno u celoj priči, detalji u vezi ovog naslova će biti obelodanjeni u junu, u okviru EA Play događaja, koji će se desiti na E3 2017 sajmu.

Momci i devojke iz Ghost Games su nam otkrili neke prilično standarne stvari vezane za NFS serijal, koje uključuju jurnjavu sa policijom, kastomizaciju vozila ali su spomenuli i da je svet koji prave sada otvoreniji pa bi to trebalo da da još više slobode vozačima. Takođe, singlplejer kampanju ćete moći da odigrate u potpunosti u oflajn modu.

Više detalja o igri očekujemo za mesec dana, i nadamo se uspešnom povratku Need For Speeda na stare staze slave. Podsetimo se, u kvartalnom EA izveštaju februara ove godine, izvršni direktor Electronic Artsa, Endru Vilson, je rekao da je novi Need for Speed verovatno najbolja i najlepša NFS igra koju su ikada radili.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top