PC

Novi trejler za Tekken 7

Ove godine, fanovi tuča imaju nekoliko opcija ako im se igra neki novi naslov. Injustice 2 i Ultra Street Fighter 2: The Final Challengers su već izašli, a vrlo brzo stiže i Tekken 7.

To je sedmi deo jednog od najpoznatijih serijala iz žanra, koji je započet 1994. godine na prvom PlayStationu. Fokus će biti na borbama 1-na-1, a ubačena su i dva nova mehanizma, koji su prvi put prisutni u ovom nastavku.

Rage Art će omogućiti igračima da, kada im je energija pri kraju, izvedu napade koji nanose oko 30% više štete protivniku. Power Crush dozvoljava igraču da nastavi sa svojim napadom čak i kada ga protivnik udara, iako će i dalje primiti sve udarce.

Osam novih likova, nova forma jednog starog i Akuma iz Street Fighter serijala će obogatiti izbor boraca u novom Tekkenu.

Tekken 7 stiže na PlayStation 4, Xbox One i PC 2. juna.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top