PC

Objavljen datum izlaska za Divinity: Original Sin 2

Neizvesnosti je konačno došao kraj. Divinity: Original Sin 2 je dobio datum izlaska.

Nastavak ove fenomanalne RPG igre izlazi 14. septembra ove godine, a u najnovijoj objavi na svojoj Kickstarter strani, Larian studio je osim samog datuma izlaska pisao i o nekim izmenama u odnosu na prvu igru.

Vaša baza operacija više neće biti u Hali Odjeka (Hall of Echoes), već je to sada ratni brod The Lady Vengeance, kojim ćete putovati kroz svet Rivellona. Razlog za ovu odluku je ta što sada možete menjati sastav družine u toku određenog zadatka, bez učitavanja nove mape za Hall of Echoes. Drugi razlog je što na taj način možete da lakše produbljujete odnos sa likovima koji su u vašoj družini. Ali budite bez brige, Hall of Echoes je dostupan i u novoj igri.

Druga velika izmena je u samom odnosu sa vašim saborcima. Ako postoji netrpeljivost među vama, mogu vas napustiti zauvek. Zato radite na svojim društvenim sposobnostima.

U prvom delu ste mogi da provedete sate kreirajući različite stvari. Fascinantno je koliko je truda i energije uloženo u taj segment igre. U Divinity: Original Sin 2 se otišlo i korak dalje, sa većim brojem recepata za opremu, napitke, strele, bombe…

Od vrtoglavog uspeha na Kickstarteru, do danas, Larian je usavršavao i brusio ovaj RPG dragulj. Jedva čekamo 14.septembar kako bi ponovo uplovili u ovaj magični svet.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top