PLAY! ; PLAY! Zine

Operacija “Hydra” stiže u Counter-Strike: Global Offensive

U narednih 18 nedelja CS:GO igrači će imati priliku da iskuse nova pravila na bojištima kroz Hidra operaciju(Operation Hydra). I najbolje od svega ovaj događaj će biti besplatan za sve koji poseduju igru.

Operacija Hidra donosi preokret u standardnim pravilima igre. Dolazi u tri moda: War Games, Wingman i Weapons Expert i svaki će biti različit i igraće se na 4  novih i  7 starih mapa. Wingman predstavlja 2 na 2 mečeve u kojima kao pobednici izlaze najbolji iz 16 partija, dok Weapons Expert predstavlja 5 na 5 u 30 partija, i u njemu je igračima dozvoljeno da kupe oružje samo jednom u meču. War Games kako samo ime govori donosi brojne vrste:

  • Heavy Assault Suit, gde se igra klasični bomb scenario ali su igrači opremljeni teškim oklopom, što donosi sasvim nov način igre
  • Headshots Only deathmatch u kome trenirate svoju preciznost, obzirom da jedino hitac u glavu rešava okršaj
  • Stab Stab Zap predstavlja borbu prsa u prsa noževima i Zeusom, ovaj mod će vas naelektrisati. Ove i ostale ratne igre su detaljnije prikazane ovde.

Naravno ako se odluči da platite 6$, dobijate nekoliko novih dizajna oružja, više iskustva za napredovanje i specijalnu kampanju koju možete igrati sa ortakom.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!