PLAY! ; PLAY! Zine

Originalni Crazy Taxi besplatan za Android i iOS

Ako ste ikada želeli da vidite u čemu je fora sa hitom kakav je Crazy Taxi, a niste želeli da trošite novac na nešto što je deo gejming istorije, sada imate šansu. Ovaj naslov SEGA kompanije koji je originalno izašao 2000. godine sada možete preuzeti besplatno za Android i iOSšto predstavlja sasvim solidan izgovor da isprobate igru, koja predstavlja savršenu mešavinu slobodne vožnje i retro stila. Tu naravno spada i originalna pank rok muzika.

Ono što prati skoro svaki besplatni naslov jesu reklame, pa ni ova igra nije ostala imuna na to. Tako da ako želite da igrate bez ulaganja novca moraćete da gledate promo materijal. Dobra stvar je da vam se reklame neće prikazivati u toku same igre. Naravno, ako želite da igrate bez reklama, potrebno je da uložite 2$, i uživaćete bez ometanja.

Sve se ostalo i isto i prosto. Tu su strelice za skretanje levo i desno, i dva tastera sa ubrzavanje i kočenje/vožnju unazad. Svaki aspekat ovog naslova je prisutan u igri, što je meni kao nostalgičaru veoma drago.

Ako je sve što želite da par minuta letite ulicama, dok vas u pozadini prati muzika devedesetih godina, kao što je Offsprings sa hitom All I Want, onda vam par reklama definitivno neće škoditi.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!