PC

Outlast 2 dobija preko potreban patch

Horor survival igra, Outlast 2, izašla je pre dve nedelje, ali kako vreme odmiče i kako se mišljenja formiraju, ostajemo sa utiskom da igra nije uspela da nadmaši original po pitanju kvaliteta. Prvi deo je praktično bio i pilot projekat Red Barrels tima, a ova indie kompanija je zatim vredno počela da radi na drugom izdanju. Želeli su da donesu nešto sveže na tanjir, pa je Outlast 2 otvorenija igra nego svoj prethodnik, sa mnogo više prostora, ali i malo više problema. Više o našim utiscima možete pročitati u aktuelnom broju Play!Zine časopisa.

Patch za Outlast 2 su dobili samo PC igrači, mada će i vlasnici PS4 i XboxOne konzola uskoro i sami iskusiti ove promene. Ono što je najbitnije reći je da je urađen globalni rebalans težine igre, i da se to, pored normal moda, odnosi i na nightmare mode. Po rečima Red Barrelsa, postojali su neki momenti u igri koji su zahtevali dodatnu doradu i malo ekstra tvikovanja koja bi išla u korist igraču, tako da nas sad možda očekuje balansiranije iskustvo.

Vredno je napomenuti da mikrofon u igri više neće koristiti dodatne baterije, pa je i to stvar manje u gejmpleju o kojoj treba da brinemo. Dalje nabrojane promene su uglavnom tehničke prirode. Sređeni su neki grafički bugovi, kao i sitiniji problemi sa kontrolerima, zvučnim efektima, save sistemom, a neke će obradovati i povećanje veličine titlova.

Outlast 2 je sada utegnutiji nego pre dve nedelje, tako da je možda ovo i najbolje vreme da ga probate.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top