PC

Overwatch dobija čak 3 nove mape i 11 legendarnih skinova

Danas nam je divan dan, Overwatch nam slavi prvi rođendan.

Povodom prve godišnjice izdanja multiplejer šutera u prvom licu, Blizzard nam je pripremio mnoge poslastice. Predstavljene su tri nove mape: Castillo, Necropollis i Black Forest. Takođe Overwatch je sada bogatiji za 11 skinova i za preko 100 novih kozmetičkih postavki.

Za razliku od skinova iz prethodnih događaja, svi novi skinovi su legendarni, te stoga svaki košta 3000 zlatnika. A s obzirom da je Blizzard skratio trajanje ovog jubilarnog događaja na dve nedelje u odnosu na praksu od tri nedelje, igrači će se dosta namučiti ne bi li sakupili sve skinove koje žele, osim ako se naravno ne late novčanika.

Evo su i fotke svih novih skinova:

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top