PLAY! ; PLAY! Zine

Paladins postaje besplatan na konzolama

Paladins, besplatna FPS Multiplayer igra, koja se na Steamu trenutno nalazi u Early Access fazi, od danas je postala free to play za sve PS4 i XboxOne korisnike. Igra je najpoznatija po tome što mnogi tvrde da je u pitanju kopija mega uspešnog Overwatcha, ali sa druge strane, baza korisnika koji igraju Paladins je sve veća i veća. Nije baš čest slučaj na Steamu da free igra ima preko 85% pozivitnih ocena nakon više od 100 hiljada review-ova.

Paladins ima ogromnu bazu igrača, preko 8 miliona registrovanih naloga, i nekoliko bitnih elemenata kojim se distancira od Blizzardovog naslova. Za početak, možemo napomenuti da se igra 5 na 5, pa je samim tim igrač kao pojedinac bitniji. Zatim, svoje heroje ne možete menjati kada meč počne, što sa takičke strane nosi veće posledice, a svi heroji imaju svoje upgradove i tzv. burn karte. Lista razlika može da se nastavi, ali i ovih par nabrojanih vam govori da nije u pitanju samo klon.

Mi smo igru prošlog septembra igrali na PC-u, tako da pošto je svakako ovaj naslov sada dostupan svima, najbolje je da ga i sami probate i uverite se u kvalitet ove timske pucačine. Takođe, dobro je napomenuti da je igru radio Hi-Rez studios, koji stoji iza kvalitetnih besplatnih naslova kao što su Tribes: Ascend i Smite, što je samo preporuka više za ovu igru.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!