PC

Pilgrim mod pretvara Fallout 4 u horor igru

Fallout 4 moderi uvek oduševljavaju verne pratioce. Neko želi da ispravi postojeće bagove koje je razvojni tim propustio, a neko želi da igračima pruži sveža, nova iskusktva.

Pilgrim – Dread the Commonwealth je Fallout 4 ENB mod koji donosi razne grafičke promene i potpuno novi sistem vremenskih postavki, ali je ujedno i više od toga. Za kreaciju ovog moda, moderi su crpili inspiraciju iz horor filma iz 2015. godine, The Witch. Donosi raznolike atmosferske promene, promene u paleti i tonu boja, tako da na kraju korisnici imaju potpuno novu igru. Čak je i verni saputnik Dogmeat poprimio mnogo zlokobniji izgled, sa sve crvenim očima.

Uz mod dolazi i nova muzika i dinamički sistem koji prilagođava muziku u odnosu na vremenske prilike. Pored toga, dolazi i novi set borbene i muzike za istraživanje, koja je komponovana specijalno za Pilgrim.

Mod možete preuzeti besplatno na ovom sajtu

Ispod možete videti trejler i slike iz ovog moda, koji po našem skromnom mišljenju izgleda brutalno dobro.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top