PC

Pogledajte Darksiders 3 trailer

Još jedno u nizu, takozvano,”curenje” informacija, otkrilo nam je da je rad na trećem delu Darksidersa uveliko u toku. Detalji o Darksiders 3, su izašli na svetlost dana kada je Amazon greškom otkrio dosta detalja o novom delu iz ove franšize. Svi koji prate gejming industriju, već su oguglali na ovakve marketinške trikove, ali opet to svakako ne smeta jer ćemo sledeće godine imati prilike da igramo novi deo ove sjajne akcione avanture.

Prvi trailer za ovu igru, koji je ekskluzivno objavio IGN, zvanično je najavio da nas igra očekuje tokom 2018. godine i da se radi se na verzijama za PC, Xbox One i Playstation 4. Za sve koji nisu dovoljno upoznati sa ovim igrama, u pitanju je akcioni hack and slash RPG, koji vas stavlja u ulogu jahača apokalipse. Ovaj put, kroz svet ćemo voditi Fury, predstavljenu ženskim karakterom, koja će pokušati da vrati narušeni balans.

Uz tagline, Release the Fury, borićemo se protiv sedam smrtnih grehova, a jedan od prvih predstavljenih protivnika je Sloth, koji sedi na svom prestolu i komanduje podanicima koji se bore za njega. Na zvaničnom sajtu Darksidersa možete videti sve što je do sada oktriveno o igri, a u videu ispod bacite pogled na oficijalni trailer za Darksiders 3.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top