Vesti

Poznato je kada Sonic Mania dolazi na Steam?

 

Sonic Mania, video igra koju kompanija SEGA kreira u saradnji sa brojnim nezavisnim razvojnim studijima, je prvobitno trebala da bude u prodaji od ovog proleća. Ali je odložena zato što je programerima potrebno još vremena kako bi igra savršeno funkcionisala i izgledala.

Nova Sonic igra predstavlja potpuno novu 2D avanturu sa HD retro grafikom. Ova igra predstavlja savršen spoj prošlosti i budućnosti, gde možete oživeti memorije iz detinjstva igrajući kao Sonic i drugari, dok se borite sa novim neprijateljima i Egmenovom vojskom robota. Sonic na trejleru izgleda sjajno i svi ga sa nestpljenjem očekujemo, za pravi bljesak iz prošlosti.

Nekoliko trenutaka nakon prikazivanja na Steamu, trejler je uklonjen. Bez brige trejler možete pogledati ispod sa alternativnog linka.

Novi trejler, koji se “slučajno” pojavio na Steam prodavnici za Evropu, na kraju prikazuje da je datum izlaska zakazan za 17. avgust 2017. Dok na kraju videa za američki region stoji “Leto 2017”.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top