PC

Prvi pogled na Lizardmene u Total War: WARHAMMER 2

Kada nam je u martu najavljen Total War: WARHAMMER 2 nema tog fana Warhammer sveta koji nije bio oduševlje što ćemo konačno imati priliku da zaigramo kao ljudi-gušteri.

Danas imamo priliku da vidimo prve njihove kadrove direktno iz igre u novom trejleru sa Total War Youtube kanala. Mazdamundi, gospodar Sunčevog Grada, je u prvom planu i jako je ljut što se blesavi Viljenaci usuđuju da čačkaju Cosmic Gates, prastaru napravu koja otvara portal u carstvo haosa.

Mazdamundi zato izdaje dekret da se drski svetogrdnici kazne onako kako dolikuje – brtulanom smrću. Trejler deluje sjajno, i nakon odličnog prvog dela jedva čekamo da zaigramo nastavak.

A i što bi neko rekao u komentarima na Jutjubu – Dinosaurs riding dinosaurs? Take my money!

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top