PLAY! ; PLAY! Zine

Rugby 18 stiže u oktobru

Sportske igre, poput FIFA, NBA i PES, imaju svoju vernu publiku, pa tako nijedna od igara iz ovih serijala nije bila loše ispraćena.

Sada će se ovim naslovima pridodati još jedan, od koga se očekuje da će dostići slavu svojih prethodnika. Ljubitelji sporta, stiže vam Rugby 18. Na igri se radi već dve godine od strane Eko Software, francuskog studija koji stoji iza igre Handball 17.

Igra je dobila razne lincence, gde polaže pravo na preko 2000 igrača. Većina je iz Francuske top 14 i Premijer ragbi lige. Rugby 18 je kreiran kao najimpresivnija igra, koja će kao zadatak imati to da privuče i upozna igrače sa svetom ragbija.

Bendžamin Lalis, generalni direktor, izjavio je u vezi igre:” Kao veliki fan sporta bilo mi je zadovoljstvo da radim na Rugby 18 igri. Tim je naporno radio da što verodostojnije prikaže igru. Nadam se da će svi poštovaoci sporta zavoleti i uživati u našoj igri.”

Ostaje nam da se nadamo da će Rugby 18 ispuniti sva očekivanja i da čekamo izlazak koji je zakazan za oktobar ove godine.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!