PLAY! ; PLAY! Zine

Spremni ili ne, stiže nam Ready or Not

Tamo negde u leto 2005. godine, jedan taktički šuter je ostavio veliki trag među poklonicima ovog žanra. Naravno, reč je o SWAT 4, jednoj od onih igara, koja je u mislima mnogih ostala nenadmašena do sada (ako izuzmemo MP orijentisani i veoma popularni Rainbow Six: Siege). Sada je možda vreme da se opet vratimo tom stilu, a za sve je zaslužan novi IP jedne mladog i malog nezavisnog izdavača, Void Interactive.

Ready or Not je prvenac tročlane ekipe koja čini Void. Kao što ste već zaključili u pitanju je taktički FPS koji će vas staviti u odelo i čizme članova SWAT tima. Bićete u prilici da oslobađate taoce, defjuzujute bombe i sprečavate ostale varijante terorističkih napada. U pitanju je veoma ambiciozan projekat koji je u razvoju još od juna prošle godine.

Igra će imati mod za jednog igrača, ali isto tako, biće je moguće igrati u onlajn multiplejer varijnti za osam igrača. Void je mnogo toga obećao u kompletnom izdanju igre, a detaljno možete proučiti kako igra bi igra trebalo da funkcioniše na njihovom zvaničnom sajtu, koji će koristiti da nas obeštavaju dokle su stigli sa razvojem Ready or Not igre.

Spremni ili ne (prosto je nemoguće neiskoristiti ovakav naslov), spremite se za Ready or Not. Pogledajte trejler ispod.

  • TinyTauren

    Svakako zanimljiv trejler, malo bolestan u isto vreme za ovakvu igru, ali verovatno im je ideja bila da budu malo intrigantni i privuku pažnju.

    Eh samo kada se setim SWAT4 kako se igralo u LAN-u sa ortakom da se pređe misija na perfekt. Koliko smo samo puta ponavljali iste misije ne bi li odigrali savršeno i pokrili sve i pohapsili što više, sa što manje žrtava.

    Ovo danas, ovaj Siege, šta znam, nemam mesta na hard disku za takve igre ;)
    Ili su previše toxic, a realno nemaju tu draž. Možda vam se i neko od terorista online igrača preda kada mu upadnete iznenada u Siege-u :) To samo naviklo da puca i da juri kill-ove – taktike niđe ;)

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!