PLAY! ; PLAY! Zine

Šta sve to krije DLC za The Legend of Zelda: BotW

Ako ste jedan od srećnih vlasnika Nintendo Switch konzole, i ako ste se dokopali za sada najbolje ocenjene igre ove godine, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, onda će vam se dopasti ono šta ćete pročitati u sledećim redovima.

Prvi DLC (od dva, koliko su najavljena) stići će u toku leta, mada i dalje tačan datum nije određen i potvrđen. Ali, iako datuma nema još (mada bi trebalo da ga bude uskoro), postoje neke stvarčice za koje znamo da će DLC 1 doneti u igru.

Prva od njih je Trial of the Sword, koji bi trebao da bude borba protiv neprijatelja u talasima, koja će vas testirati koliko ste dobro ovladali borbom u ovoj igri. Ovaj izazov će biti još teži samim tim što ćete ga početi bez opreme i oružja. Dalje, biće uveden Hero’s Path mode, koji će pratiti ceo vaš put i biti zgodan pokazatelj šta još niste posetili.

Hard Mode će takođe biti deo DLC-a, za sve one koje žele još veći izazov, ali ipak da ne bude sve teže nego ranije, moći ćete da dođete u posed Travel Medallion-a, itema za jednu vrstu fast travela, koji će vam olakšati vaše putešestvije. Biće tu još dosta treasure chestova i dodatnih itema, koji će svakako produžiti životni vek ovom naslovu.

Na jedno pitanje nažalost i dalje nema odgovora, a svi se mi pitamo, da li će se oružja i dalje onako lako i brzo lomiti – ili ćemo čekati drugi DLC koji dolazi krajem godine da nam usliši želje.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!