Nintendo Switch

Šta sve to krije DLC za The Legend of Zelda: BotW

Ako ste jedan od srećnih vlasnika Nintendo Switch konzole, i ako ste se dokopali za sada najbolje ocenjene igre ove godine, The Legend of Zelda: Breath of the Wild, onda će vam se dopasti ono šta ćete pročitati u sledećim redovima.

Prvi DLC (od dva, koliko su najavljena) stići će u toku leta, mada i dalje tačan datum nije određen i potvrđen. Ali, iako datuma nema još (mada bi trebalo da ga bude uskoro), postoje neke stvarčice za koje znamo da će DLC 1 doneti u igru.

Prva od njih je Trial of the Sword, koji bi trebao da bude borba protiv neprijatelja u talasima, koja će vas testirati koliko ste dobro ovladali borbom u ovoj igri. Ovaj izazov će biti još teži samim tim što ćete ga početi bez opreme i oružja. Dalje, biće uveden Hero’s Path mode, koji će pratiti ceo vaš put i biti zgodan pokazatelj šta još niste posetili.

Hard Mode će takođe biti deo DLC-a, za sve one koje žele još veći izazov, ali ipak da ne bude sve teže nego ranije, moći ćete da dođete u posed Travel Medallion-a, itema za jednu vrstu fast travela, koji će vam olakšati vaše putešestvije. Biće tu još dosta treasure chestova i dodatnih itema, koji će svakako produžiti životni vek ovom naslovu.

Na jedno pitanje nažalost i dalje nema odgovora, a svi se mi pitamo, da li će se oružja i dalje onako lako i brzo lomiti – ili ćemo čekati drugi DLC koji dolazi krajem godine da nam usliši želje.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top