PC

Stiže novi Titan u Titanfall 2

Monarch Reigns je novi DLC za Titanfall 2 koji nam stiže 30. maja. Trejler za ovaj DLC očekujemo 25. maja, a do tada imamo neke informacije koje vam mogu biti zanimljive.

Stiže novi Titan, Monarch. Biće Vanguard klase, srednjeg dometa, sa mogućnošću nadogradnje na samom bojištu. Piloti će moći da biraju način nadogradnje i ako budu dovoljno vešti dovedu ga do finalnog stanja, sa svim dodacima.

Monarchov dizajn je baziran na pronađenim, skoro uništenim ostacima dva druga Titana Vanguard klase, nađenih od strane IMC-a posle bitke kod Tajfuna. Iako je Vanguard klasa osmišljena od strane Milicije za oklopno izviđanje iza neprijateljskih linija, Monarch sa svojim mogućnostima opstanka i fleksibilnosti ima više operacionu ulogu. Jedna od najkorisnijih karakteristika će biti mogućnost regeneracije štita Titana upijanjem energije protivnika.

U novom DLC-u stižu dva nova Prime Titana, Ronin i Tone Prime

Stiže nova mapa, Relic, a već poznata mapa Crashsite će biti ažurirana. Relic je poligon u kome dominira nosač Odisej koji će deliti grad na dve oblasti. Onaj ko bude kontrolisao centar sa višeg terena će biti u prednosti.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top