PLAY! ; PLAY! Zine

Stiže patch za Horizon: Zero Dawn

Horizon: Zero Dawn, PS4 ekskluziva, koje je pokupila veoma dobre ocene širom svih značajnih gejmerskih sajtova, dobija novi 1.20 patch koji će ovom naslovu doneti neke dodatne zanimljive elemente. Igra je inače i na samom lansiranju bila prilično spremna za široki auditorijum, tako da su dodaci koji stižu uz ovaj patch više neke sitne ispravke i kozmetički zahvati.

Guerrilla Games, tim koji je radio ovu igru, rešio je da malo osveži Photo Mode, pomoću koga će igrači praviti fantastične fotografije, i učiniti da skoro svaki kadar može da se iskoristi kao desktop wallpaper. Biće puštena tri nova filtera, mogućnost da se pokaže mreža prilikom slikanja, pa će čak biti ubačene i neke poze u kojima će Aloy moći da modelira u vašem photo sessionu, sa dodatnim opcijama vezanim za njenu facijalnu ekspresiju.

Pored ovog dodatka, biće ubačene neke malo bitnije stavke vezane za sam gameplay. Prvenstveno se to odnosi na slajdere sa kojima ćete moći da podešavate senzibilitet kamere i nišana. Legenda na mapi će imati opcije filtriranja zarad lakšeg pregleda i snalaženja po istoj. Dodate se opcije za menjanje HUD-a, sklanjanje statistike vezane za neprijatelje, kvest markere i tutorial savete.

Patch će izaći 8. maja, a vi ako ste ljubitelj open world avanturisanja, ako već niste nabavili ovaj naslov za vaš PS4, mi vam to definitivno preporučujemo,

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!