PC

The Witcher 3 se bolje prodavao u prvom kvartalu 2017. nego lani

Poljski CD Projekt je objavio finansijske rezultate za prvi kvartal 2017. godine, sa povećanjem od 17% u odnosu na prošlu godinu i ukupnom dobiti od 99.3 miliona poljskih zlota (oko 24 miliona evra). Njihov GOG odeljak je u istom periodu povećao dobit čak 63%.

Najveći deo kolača zauzeo je dobit od prodaje The Witcher 3:Wild Hunt.

Broj prodatih primeraka je u 2017. godini veći nego u istom periodu prošle godine. To i nije toliko iznenađujuće, ako se uzme u obzir pad cena. Ali ono što jeste interesantno, ukupna dobit je ove godine veća od prošle. Ostaje nam da se pitamo da li su realne cene AAA naslova od 50 i više evra, ili je realna cena niža i da li bi više ljudi kupovalo igre ako bi bile jeftinije?!?

Prodaju Witcher igara je poboljšala i igra Gwent: The Witcher Card Game, koju možete besplatno preuzeti. Igra je kreirana za PC, Xbox One i PS4.

Da Poljaci znaju šta rade, do sada smo se uverili nebrojeno puta. U prvom kvartalu 2017. godine, CD Projekt Red je uložio oko četri miliona evra u Gwent i Cyberpunk 2077, za koji uskoro očekujemo početak marketinške kampanje.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top