PC

Vanquish stigao na PC

Vanquish, brz akcioni šuter, je od danas dostupan za kupovinu preko Steama. Uz to SEGA je svojim vernim fanovima podarila i video o nastanku igre. Video prati intervju sa razvojnim timom studija Platinum Games koji stoji iza ovog naslova.

U intervjuu govore producent Atasuši Inaba, animator Takaki Jamaguči i programer neprijatelja u igri Norijuki Otani. Oni diskutuju sve, od originalne ideje za slajd bustere koje poseduje glavni protagonista Sem, do plešućih robota. U videu je takođe objašnjeno zašto je Mikami želeo da razvije brzi akcioni šuter.

Prvobitno pušten u prodaju za PlayStation 3 i Xbox 360 2010. godine, a početkom ovog meseca SEGA je potvrdila da Vanquish dolazi na PCPrethodni naslov SEGA kompanije koji je portovan na PC je Bayonetta, koja je već prodata u preko 170 hiljada primeraka. 

Pored toga što radi u 60 frejma po sekundi, Vanquish na računarima nema ograničenje frejmrejta, podržava 4K rezoluciju, skalabilne teksture, podešavanje kvaliteta senki i ostala podešavanja koja prate igrača na računarima. Ima potpunu podršku za tastaturu i miša, ali možete koristiti i kontroler. Sve je tu za maksimalan užitak i to po ceni od 20€ na Steamu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top