PLAY! ; PLAY! Zine

Zavirite “iza scene” u The Surge

The Surge, najnoviji projekat iz kompanije Deck 13, za dve nedelje će pokucati na vrata, kako korisnicima PC-a, tako i vlasnicima XboxOne-a i Playstation 4 konzola. Ako ste raspoloženi za sci-fi action RPG, onda nauljite vaše futurističke motorne testere, jer bi The Surge trebalo da predstavlja pravi souls-like naslov smešten u budućnosti.

Direktno iz razvojnog tima, stiže nam video materijal, u kome imamo prilike da zavirimo iza zatvorenih vrata, i čujemo neke zanimljivosti vezane za njegov razvoj i pripreme za njegov izlazak. Oni će nam pričati o samoj mehanici igre, toku borbe i njenoj fluidnosti, kao i o nekim detaljima koji su specijalno razvijeni zarad potreba ove igre.

Od svega navedenog, posebno interesantno zvuči mogućnost da ćemo moći da ciljamo određeni deo tela protivnika, te da će to imati veliku ulogu u samom pristupu borbi, kao i u upgrade-u vašeg karaktera. U praksi, lock on ćemo moći da uradimo kao i u svim sličnim naslovima, ali nakon toga, pomeranjem desne pečurke (ili miša), moći ćemo da ciljamo neki ekstremitet, torzo ili glavu neprijatelja.

Pored toga, otkrivene su neke stvari vezane za samu priču koja prati vašeg protagonistu, a i kompaniju Creo, glavnog negativca ove igre koja je trebala da ponudi rešenja za bolji svet, ali kako uglavnom to biva, tako nešto se nije desilo. Pogledajte i sami video ispod, i očekujete The Surge 16. maja.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!