PlayStation 4

Zvezda Spider-Man: Homecoming u ulozi Nathana Drakea

Danas je osvanula vest da će u predstojećem Uncharted filmu mladog Nathana Drakea glumiti niko drugi do Tom Holand (Tom Holland), glumac koji će u Spider-Man: Homecoming imati ulogu Petera Parkera.

Iako na prvi pogled Tom deluje previše mladoliko za ulogu harizmatičnog lovca na blago kakvog poznajemo, ipak moramo imati na umu da će narativ filma pratiti Drakea iz tinejdžerskih dana, što ga zapravo čini idealnim kandidatom za tu ulogu. Naime, čitav film je inspirasn flešbek scenom iz Uncharted 3 u kojoj mladi Nathan po prvi put sreće Victora “Sully” Sullivana. Uncharted film će tako postati zvanični “prequel” video igrama koje su obeležile žanr akcionih avantura.

Ovo su sjajne vesti za fanove Uncharted serijala zato što je Sony najavio film još davne 2009. i što posle puno uspona i padova (Mark Volber je trebalo da glumi Drakea, više puta su menjani scenaristi, itd.), najzad dobijamo nešto konkretno. Pored svega toga, film će režirati Šaun Levi (Shawn Levy), producent serije koja je prošle godine postigla veliki uspeh, Stranger Things. Datum izlaska još nije poznat.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top