PLAY! ; PLAY! Zine

Activision najavljuje specijalnu Crash objavu!

E3 sajam ne može da prođe bez igara velikih izdavača kao što je Activision, a sada imamo i listu igara koje možemo da očekujemo.

Naravno, Call Of Duty: WWII će biti tu, a sada će prvi put moći i da se isproba. Imaćemo prvi uvid u Divisions, potpuno novi način za fokusiranje na multiplejer karijeru. Osim standardnog multiplejera, biće prisutan i novi War mod, pravljen u saradnji sa Raven Software. To je mod koji će biti orijentisan na priču, u kome će igrači morati da rade kao tim kako bi pobedili neprijatelje.

Destiny 2 će takođe biti igriv, a predstaviće i novu klasu, Arcstrider Hunter. Tokom dešavanja na sajmu će objaviti i početak otvorene bete.

Crash Bandicoot N. Sane Trilogy stiže već krajem meseca, što ne znači da i ova kolekcija hitova sa prvog PlayStationa neće dobiti zasluženu pažnju.

Ipak, ono što je uvek najzanimljivije je ono što ne znamo, a ovoga puta nam je Activision najavio specijalnu objavu vezanu za Crash serijal, pa postoji šansa da vidimo najavu za jednog od retkih kvalitetnih konkurenata Mario Kart serijalu. Da, pričamo o Crash Team Racing rimasteru!

Možda nas samo obaveste da Crash Bandicoot N. Sane Trilogy nije PlayStation 4 ekskluziva, a možda čak dobijemo i potpuno novu Crash igru?

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!