PLAY! ; PLAY! Zine

Battleborn je postao besplatan za igranje!

Battleborn, šuter studija Gearbox Software, je od danas, kao što se i ranije špekulisalo, besplatan za igranje, studio je ovaj potez nazvao besplatnom probom(Free Trial), koja nema planirani datum završetka.

Igrači koji preuzmu igru besplatno, imaju neograničen pristup svim multiplejer modovima i mapama bez vremenskog ograničenja ili limitiranog nivoa do kojeg heroj može da napreduje. Battleborn nudi roster od šest besplatnih heroja koji se rotira svake nedelje, i sve je potpuno isto kao i u plaćenoj verziji igre.

Naravno kao i u svakom free-to-play naslovu, i u Battlebornu možete trošiti novac ako vam se igra dopadne. In gejm prodavnica igračima nudi mogućnosti kupovine uz novac zarađen igrajući igru, ili za pravi novac. Prodavnica nudi razne skinove, tauntove, iskustvo, opremu, kutije sa opremom, bustere, i još dosta toga.

Ko želi može i dalje da kupi igru, i da automatski dobije 25 heroja, kampanju i prolog. Ako ste kupili igru pre nego što je postala besplatna, bez brige, Gearbox vam kao kompenzaciju daruje status Osnivača, i brdo besplatnog bonus sadržaja.

Igra je od danas besplatna za PC na Steam platformi i Xbox One konzoli. Playstation 4 verzija igre je besplatna za američki region, dok će Evropa i Japan čekati do 13. juna, prema izjavi kompanije.

Ako niste sigurni da li da isprobate naslov, pročitajte našu recenziju igre, a potom trk na preuzimanje.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!