Vesti

Bethesda radi na novoj “freemium” igri

Bethesda Game Studio, sa sedištem u Montrealu, je na Zenimax sajtu raspisao konkurs za zapošljavanje. U konkursu studio traži ljude za funkciju menadžera performansi igara, koji će “predviđati, menjati i upravljati strategijama monetizacije”, što znači da Bethesda radi na igri koja će biti besplatna za igranje sa mikrotransakcijama. U konkursu nažalost nema spomena o kakvoj se igri radi, ili za koju platformu.

Ono što za sada znamo je da Bethesda radi na tri velika projekta koji za sada još nisu objavljeni. Tod Hauard, dizajner igara u Bethesda studiju, je početkom godine izjavio da će nove igre biti “drugačije od svega što smo do sad napravili, ali naravno sa dobro poznatim Bethesda stilom”.

Bethesda će konferenciju na E3 sajmu održati 11. juna u pet sati ujutru po našem vremenu, ali po svemu sudeći, vredi ostati budan i ispratiti konferenciju studija koji nam je doneo popularne serijale, Fallout i The Elder Scrolls.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top