Vesti

Beyond Good and Evil 2 prikazan na E3!

Za kraj svoje E3 2017 konferencije, Ubisoft nam je prikazao nešto što je malo ko očekivao, Beyond Good and Evil 2, sa sve sinematik trejlerom za igru. Nakon 15 godina, kultni Beyond Good and Evil dobija naslednika.

Beyond Good and Evil je igra koja je gotovo momentalno stekla kultni status zbog svih svojih sjajnih karakteristika, ali kako ovaj naslov nije prošao komercijalno najbolje, dugo se sumnjalo u to da ćemo ikada videti novu igru u ovom univerzumu.

Ubisoft je o radu na ovoj igri strogo čuvao tajnu, samo se 2008. znalo da ćemo dobiti nastavak, a prošle godine smo dobili informaciju da je igra u fazi pretprodukcije. U trejleru nema likova iz prethodnih naslova, što znači da ćemo igrati prednastavak, koji je smešten pre rođenja Džejd, glavnog protagoniste prve igre, kako je Ubisoft i potvrdio.

Trejler zaista izgleda fantastično i zabavno, pruža dosta akcije  i jurnjave kroz futuristički krajolik na planeti u udaljenom solarnom sistemu, ali s obzirom na to da je sinematik, moraćemo još da čekamo na gejmplej, a samim tim i na datum izlaska i podržane platforme.

Pravo je olakšanje znati da Beyond Good and Evil 2 postoji, ali nam i dalje treba dosta odgovora, tako da ćemo znatiželju morati da zadovoljimo trejlerom i videom u kome su objašnjeni svi detalji trejlera, zajedno sa tvorcem, Maklom Anselom, kome je tokom E3 konferencije zaigrala suza u oku.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top