PLAY! ; PLAY! Zine

Da li je Devolver Digital imao najbolju prezentaciju na E3 2017?

U moru velikih igrača na takvom jednom događaju kao što je E3 nije lako kada ste mali ili osrednji izdavač koji želi da se probije i pridobije pažnju medija, ali to je svakako ispelo kući Devolver Digital.

Devolver Digital je izdavačka kuća osnovna 2009. godine, i u ovih 8 godina postojanja iza sebe imaju veliki broj izdatih igara, gde se izdvajaju naslovi kao što su Shadow Warrior 2, Hotline Miami, razne Serious Sam igre, Gods Will Be Watching i druge.

Upravo je Devolver Digital svojom E3 prezentacijom prikrivena zvezda ovogodišnjeg E3 festivala. U manje od 15  minuta prezentacije uspeli su da na satiričan način kritički izvrnu ruglu novinare, gejmere, ostale izdavače, pa i  sam E3 festival.

Ismejavali su stvari kao što su preterano korišćenje ispraznih fensi fraza prilikom E3 prezentacija, preorderovanje i Early Access, nekritičko trošenje para gejmera kao konzumenata, neprofesionalno ponašanje novinara i loš odnos izdavača prema developerima. Naravno, sve to je urađeno na sjajan duhoviti način, tako da je kritika savremenog gejming poslovanja tim pre bolja.

Celu Devolver Digital konferenciju možete pogledati ispod, a mi vam je toplo preporučujemo, jer ćete se dobro nasmejati.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!