PLAY! ; PLAY! Zine

Glavni WoW PvP dizajner radi na novom projektu u Blizzardu

Serija tranzicija ključnih Blizzardovih ljudi sa svojih “matičnih” igara na nov, nenajavljeni Blizzard projekat, se nastavlja.

Nakon što je nedavno Dejvid Kim, glavni StarCraft 2 multiplejer dizajner, napustio Sc2 tim i otišao da radi na tom mističnom projektu, sada  mu se pridružuje i Brajan Holinka,  vodeći PvP dizajner za World of Warcraft.

On je to sam objavio u specijalnom, “oproštajnom” postu na WoW forumugde je u kratkom obraćanju rekao da su 5 godina provedenih u radu na WoW-u bile njegov najbolji period u životu i da pre svega kao igrač uverava ljude da najbolji period za WoW tek dolazi, pogotovo vezano za PvP, oblast kojom se se bavio.

Zatim je dodao da WoW tim napušta jer mu je pre par nedelja ponuđena pozicija na novom i “uzbudljivom” projektu u Blizzardu, koju je prihvatio željan novih izazova, tako da je danas njegov poslednji dan u radu na WoW PvP sadržaju.

Pored Dejvida Kima i Brajana Holinke, decembra prošle godine i čuveni Dastin Brauder (Dustin Browder) je napustio mesto direktora Heroes of the Storm, i takođe otišao da radi na tom neobjavljenom projektu, baš kao i Tom Čilton, gejm direktor WoW-a.

Sa ovako velikim imenima na novom projektu, ne možemo, a da se ne nadamo nečemu sjajnom što će nam Blizzard, nadamo se uskoro, predstaviti. Smemo li i da izgovorimo to ime – WarCraft 4?

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!