PC

Izašla je futuristička trkačka igra Formula Fusion

Formula Fusion, igra razvijena od strane R8 Games studija, je prvi put prikazana 2015. godine. I tada se pokazala kao preko potrebni Wipeout klon za PC scenu. I danas nakon dve godine, ovaj naslov je konačno ugledao svetlost dana.

Formula Fusion je anti-gravitaciona borbena trkačka igra, smeštena u 2075. godinu. Igrači imaju singlplejer kampanju u kojoj otključavaju razne dodatke i nove staze. Pored singlplejera, postoji i 6 modova: Quick Race, Clean, Time Trial, Speed Lap, Elimination i Endurance, igra pruža i onlajn multiplejer, u kojoj se deset igrača bori za što bolji plasman na tabeli.

U igri se nalazi osam staza sa smenjivim ciklusom dana i noći. Pet potpuno prilagodljivih vozila sa velikim brojem oružja i prilagodljivim sistemom upravljanja. Svako vozilo se razlikuje po određenim karakteristikama i igračima pruža različite stilove i strategije vožnje.

Igru možete pazariti na Steamu po ceni od 19,99$, a ako je suditi po trejleru ispod, igra izgleda dosta zanimljivo.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top