PLAY! ; PLAY! Zine

Kingdom Come: Deliverance dobio datum izlaska!

Dugo očekivani realistični srednjovekovni RPG, Kingdom Come: Deliverance, konačno je dobio datum izlaska.

Najnoviji trejler igre otkriva nam osnovu priče i na samom kraju vidimo i datum kada će igra stići do naših računara i konzola – 13. februar naredne godine.

Ovaj veoma ambiciozni projekat je januara 2014. prikupio preko milion i sto hiljada funti u Kickstarter kampanji i prvobitno je trebalo da se pojavi decembra 2015. godine, ali je veličina i kompleksnost projekta odlagala njegov izlazak sve do pomenutog datuma.

Češki studio koji radi na ovoj igri, Warhorse Studios, je za potrebe ove igre uložio ogromnu količinu vremena i novca u detaljno istraživanje i mapiranje raznih predela Češke, kao i brojnih istorijskih gradova i tvrđava, kako bi napravio istorijski precizne i što vernije kopije lokacija u samoj igri, koja je smeštena u kasnom srednjem veku, u tadašnjoj Bohemiji. Pored toga, angažovan je i veliki broj stručnjaka za srednjovekovne borbe, kako bi njihove veštine bile prenete u samu ugri.

Vi ste u ulozi mladog kovača koji je u ratu izgubio sve, a koga će splet okolnosti dovesti do visoke politike i situacije da spašava i samog kralja. Autori obećavaju bogati otvoreni svet sa razgranatom pričom, dubokim dijalozima i velikimom slobodom u igranju, te jedinstveni borbeni sistem iz prvog lica koji nudi podjednako zabavne 1-na-1 borbe, kao i masovne bitke koje će se desiti tokom igre.

Naše prve utiske iz igre možete čitati u broju 94 časopisa Play!Zine.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!