PLAY! ; PLAY! Zine

Kingdom Come: Deliverance novi tizer

Kingdom Come: Deliverance je RPG koji nas vodi ogroman otvoreni svet Svetog Rimskog Carstva, tačnije Kraljevstvo Bohemiju. Tim iz Warhorse Studija se potrudio da detaljno istraži život Češke u srednjem veku, utvrđenja, oružje i tipove borbi i da to što vernije reprodukuje u igri. Danas su izbacili tizer, a 9.juna očekujemo veliko saopštenje od njih.

Kingdom Come: Deliverance počinje 1403. godine, pričom o novom kralju Bohemije koji nasleđuje kraljevstvo posle smrti oca, ali nema snage da osigura presto. Njegov polubrat, kralj Mađarske, kidnapuje novog kralja i kreće u pustošenje njegove zemlje. Ovo su istorijske ličnosti, Karlo IV, Vaclav IV i Sigismund.

Igra prati sina kovača, čiju su porodicu ubili Sigismundovi vojnici. On želi osvetu i vraćanje na presto zakonitog kralja.

Očekujem da ovo bude izvanredna igra. Česi su naučili lekcije Poljaka i Witcher serijala i na odličan način će ispromovisati svoju istoriju i kulturu. Puštam malo mašti na volju i pitam se da li bi neki naš studio napravio dobar RPG sa despotom Stefanom na primer?!?

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!