PLAY! ; PLAY! Zine

Mario Kart tematski park stiže u Super Nintendo svet

Super Mario bio je i biće omiljeni lik mnogih zaljubljenika u igre. Generacije i generacije uživale su u avanturama ovog malog “vodoinstalatera”. Mario Kart, takođe jedna od najigranijih igara, može se pohvaliti time da je dobila svoj temantski part u Super Nintendo svetu.

Posvedočili smo da je Nintendo objavio saradnju sa Universal Studiom, što je izrodilo ideju i realizaciju Super Nintendo Sveta čija je izgradnja počela pre par dana u Universal Studiju u Japanu. Sada je potvrđena i predstavljena unapredjena Mario Kart atrakcija, koja će se naći u ovom parku.

Po šturom objašnjenju koje smo čuli, dvoje ljudi če se voziti u kartu, jedan će upravljati vozilom, dok će drugi koristiti “specijalke” koje će bacati na protivnike. Ostaje nam ipak da vidimo kako će ovo u praksi izgledati, kada se Super Nintendo svet otvori 2020. godine.

Šigeru Mijamoto iskoristio je ovu stazu da bi dobro objasnio da je ovo ulazak u svet zabave i uzbuđenja, stvaranja osećaja da se nalazite u Nintendovom svetu igara. Može se očekivati da će ovakvi parkovi biti i u Holivudu i Orlandu, ali za sad je to samo u Japanu.

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!