Nintendo Switch

Mario+Rabbids: Kingdom Battle stiže kao Nintendo Switch ekskluziva 29. avgusta

Prošlog meseca se pojavila informacija da je ovakav naslov u razvoju, a danas je Ubisoft na E3 konferenciji zvanično predstavio igru Mario+Rabbids: Kingdom Battles koja će biti Nintendo Switch ekskluziva.

Zajedno na sceni su se pojavili suosnivač Ubisofta, Iv Gimo(Yves Guillemot) i Šigeru Mijamoto, poznati producent i jedan od glavnih lica Nintendo kompanije. Njih dvojica su na sceni pozirali sa replikama oružja iz igre, a zatim nastavili razgovor o nastanku ove divne saradnje.

Nakon toga je usledio video, koji nam je dao uvid u gejmplej mehaniku ovog RPG naslova. Rabidsi bivaju teleportovani u kraljevstvo pečuraka, zajedno sa mnogim nevoljama sada Mario ima zadatak da ispravi stvari uz pomoć novih prijatelja. Igra pruža zone istraživanja i zone borbi, sa raznim efekatima i oružjem na bojnom polju, kao i elemente strategije u borbi protiv neprijatelja.

Igru očekujemo 29. avgusta, ekskluzivno za Switch konzolu. Ispod možete pogledati trejler i video koji prikazuje razvoj igre.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top