PLAY! ; PLAY! Zine

Microsoft predstavio Ori and the Will of the Wisps

Jedan od najlepših platformera ove decenije, Ori And The Blind Forest, dobija svoj nastavak pod imenom Ori and the Will of the Wisps.

Ovo smo saznali sinoć na E3 prezentaciji Microsofta, kada nam je prikazan i kratki tizer koji možete videti ispod, bez previše drugih detalja. Na igri radi studio Moon Studios, koji nam je doneo i prvi deo.

Ori And The Blind Forest je bio 2d platformer u Metroidvania stilu, koji je brzo osvojio srca gejmera sa zabavnim i izazovnim gejmplej mehanikama, odličnom pričom i dopadljivim karakterima, te svojim specifičnim umetničkim stilom koji je bio prava poslastica za oči.

Glavna karakteristika nastavka, koja prva upada u oči kada pogledate tizer, jeste to što igra donosi 3D elemente, ali to ne znači da se izgubio šmek i lepota prve igre, naprotiv, vizuelni dizajn igre je podjednako zapanjujuć.

Osim kratkog tizer trejlera koji možete pogledati ispod, za sada nismo dobili još novih informacija, osim da će igra biti PC i  Xbox One ekskluziva, i da će podržavati 4k Ultra HD grafiku.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!