PC

Middle-earth: Shadow of War odložen za 10. oktobar

Izgleda da ćemo morati malo duže da čekamo na nove avanture u Tolkinovom univerzumu, zato što je datum izlaska igre Middle-earth: Shadow of War, izdavača Warner Bros, pomeren za 10. oktobar.

Ova igra predstavlja nastavak naslova Middle-earth: Shadow of Mordor, koji je izašao 2014. godine. Shadow of War je akciona avantura sa RPG elementima, koja prati Taliona, usamljenog rendžera i Celebrimbora, vilenjaka. Igra donosi potpuno novi Nemesis sistem koji stvara još jaču vezu između neprijatelja i saboraca, kroz svaku novu bitku.

Razvojni tim igre je objavio kako su maksimalno posvećeni kreiranju kvalitetnog iskustva za sve igrače, tako da su u skladu s tim doneli tešku odluku da pomere datum izlaska igre, kako bi održali dato obećanje. “Razumemo da je za neke veoma razočaravajuće što moraju da čekaju još na izlazak igre i jako nam je žao zbog toga. Vredno radimo na kreiranju fantastične igre, uzbuđeni smo da vam na E3 sajmu pokažemo više detalja” stoji u izjavi.

Kompletnu izjavu Shadow of Mordor tima možete pročitati klikom ovde.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top