Mobile

Monument Valley 2 izašao za iOS, android verzija stiže uskoro

Pre tri godine Monument Valley je došao na mobilne uređaje kao veoma zanimljiva igra rešavanja zagonetki uz zanimljivu grafiku. Igra je postala veoma popularna i do danas je preuzeta više od 30 miliona puta. Danas je na tržište stigao drugi deo ove zabavne avanture, kreirane od strane programera Ustwo Games.

Igra prati nove likove, Ro i njeno dete, dok istražuju mesto Sacred Geometry, sa puno lavirinata i optičkih iluzija, po kojima je prvi deo postao poznat. Monument Valley 2 koristi kombinaciju animacije kataktera i okoline kako bi ispričao priču, kroz 14 poglavlja.

Moraćete da upravljate pejzažom i predelima kako bi kreirali platforme i putovali kroz lavirint, dok majka i dete zajedno rade, igrači sa progresijom priče prate i osamostaljivanje deteta.

Ako posedujete iPhone ili  iPad, Monument Valley možete preuzeti po ceni od 4.99$, a Android korisnici će morati još malo da sačekaju, prema The Verge portalu.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top