PlayStation 4

Najavljen Shadow Of The Colossus rimejk za PlayStation 4

Nakon PlayStation 3 rimastera ove vrhunske i kultne igre, originalno izašle za PlayStation 2, na Sony E3 2017 konferenciji najavljen je Shadow Of the Colossus rimejk, za PlayStation 4.

Praviti rimejk igre koja je rimasterovana tokom prethodne generacije je čudna odluka, ali ne bunimo se! Borbe protiv ogromnih stvorenja nikada nisu izgledale bolje, a definitivno mogu i raditi samo daleko bolje od originalne PlayStation 2 verzije, koja je imala veoma primetne probleme sa frejmrejtom.

Bluepoint Games, koji su radili na rimasteru, prave i ovaj rimejk, a s obzirom da su jedan od najboljih studija za ove svrhe, ovaj naslov je u pravim rukama.

Shadow Of The Colossus za PlayStation 4 izlazi sledeće godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top