PLAY! ; PLAY! Zine

Nove Logitch slušalice pogodne za gejming i slušanje muzike

Čuvena kompanija Logitech predstavila je nove slušalice koje ciljaju okorele gejmere, ali i one koji pored uživanja u igranju, vole da se opuste i slušaju muziku na kvalitetnim slušalicama.

Slušalice nose nizave G433 7.1 Gaming i G233 Prodigy Gaming, oba para mogu da se pohvale svojim prelepim dizajnom, udobnošću, lakoćom i veoma dobrim zvukom.

“Ako voliš da igraš igre, presudno je da imaš dobar headset”, rekao je Udžes Desai, podpredsednik Logitecha. “Takođe, ako voliš da slušaš muziku, dobre slušalice su i više nego potrebne. Sada svako može da ima jedne slušalice koje donose najbolje iz oba sveta”.

G433 predstvanik su high end scene, imaju hidrofobičnu tkaninu otpornu na mrlje, dolaze u plavoj, crvenoj i crnoj varijanti, za razliku od plave verzije G233 modela, koji je više u best buy segmentu. G233 nemaju 7.1 podršku, nemaju zamenjive naušnice kao G433, ali zato su istih specifikacija. Cena slušalica biće 100 dolara za G433 model i 80 dolara za G233 model, očekuje da će u prodaji biti krajem meseca.

Izgled, specifikacije, i šta sve dolazi u pakovanju možete pogledati na slikama ispod.

  • Frequency response: 20Hz to 20KHz
  • Impedance: 32 Ohms
  • Sensitivity: 107dB@1KHz SPL 30mW/1cm

 

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!