Gadgets

Nove Logitch slušalice pogodne za gejming i slušanje muzike

Čuvena kompanija Logitech predstavila je nove slušalice koje ciljaju okorele gejmere, ali i one koji pored uživanja u igranju, vole da se opuste i slušaju muziku na kvalitetnim slušalicama.

Slušalice nose nizave G433 7.1 Gaming i G233 Prodigy Gaming, oba para mogu da se pohvale svojim prelepim dizajnom, udobnošću, lakoćom i veoma dobrim zvukom.

“Ako voliš da igraš igre, presudno je da imaš dobar headset”, rekao je Udžes Desai, podpredsednik Logitecha. “Takođe, ako voliš da slušaš muziku, dobre slušalice su i više nego potrebne. Sada svako može da ima jedne slušalice koje donose najbolje iz oba sveta”.

G433 predstvanik su high end scene, imaju hidrofobičnu tkaninu otpornu na mrlje, dolaze u plavoj, crvenoj i crnoj varijanti, za razliku od plave verzije G233 modela, koji je više u best buy segmentu. G233 nemaju 7.1 podršku, nemaju zamenjive naušnice kao G433, ali zato su istih specifikacija. Cena slušalica biće 100 dolara za G433 model i 80 dolara za G233 model, očekuje da će u prodaji biti krajem meseca.

Izgled, specifikacije, i šta sve dolazi u pakovanju možete pogledati na slikama ispod.

  • Frequency response: 20Hz to 20KHz
  • Impedance: 32 Ohms
  • Sensitivity: 107dB@1KHz SPL 30mW/1cm

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top