PLAY! ; PLAY! Zine

Novi gejmplej trejler za God of War

Kratos se vratio u novom gejmplej trejleru, prikazanom na Sony E3 2017 konferenciji.

God of War za PS4 izgleda dosta drugačije od prethodnih delova. Ne mislimo samo na mnogo bolju grafiku i bradatog Kratosa, već i kameru i borbu koji čine da ovaj naslov ne deluje isto kao i stare igre iz serijala. Borba izgleda sporije, kamera je bliže glavnom liku, a uvedeni su i veoma blagi RPG elementi progresa veština.

Naravno, biće zanimljivo videti i kako će se Kratosov sin, Atreus, prvi put uklopiti u God of War svet. Na kraju trejlera, Kratos od njega traži pomoć oko sporazumevanja sa ogromnim morskim čudovištem, a pored toga momak vrlo dobro barata i oružjem, sposoban da ubije kada je potrebno.

Novi God of War je osma igra u ovom čuvenom serijalu, ali predstavlja neku vrstu reboota franšize, i sada se prvi put selimo u svet nordijske mitologije, umesto tradicionalnog starogrčkog mitološkog okruženja.

God Of War izlazi početkom sledeće godine i za razliku od prethodnika Ascension iz 2013. godine, koji je prvi put uneo multiplejer u franšizu, ovde se vraćamo korenima čistog singlplejera.

Subscribe na naš YouTube za uvek najnovije video opise!