PC

Novi trejler za Observer nam otkriva priču igre

Poljski studio Bloober Team smo upoznali prošle godine sa njihovom igrom prvencem Layers of Fear, koja je unela neke zanimljive elemente u žanr, ali je suštinski bila dobri stari psihološki horor/triler.

Od Bloobera nam je krajem prošle godine najavljen i njihov drugi projekat, takođe horor, imena Observer, koji nas vodi u daleku 2084. i njenu distopijsku realnost.

Do sada smo vrlo malo znali o igri, ali nas novi video bolje upoznaje sa svetom i postavkom priče. Snimak traje oko 7-8 minuta, i u njemu nas jedan od developera upoznaje sa osnovama sveta igre, sa time ko smo mi i šta je glavna odlika igre.

Nakon pomalo prepotentnog uvoda u kome kažu da su stvorili novi horor žanr nazvan “sakrivreni horor” , dolazimo do zanimljivog momenata priče Observera. U sumornoj budućnosti, gde ni vaše misli nisu bezbedne, specijalni detektivi imaju naprave koje zovu “kradljivci snova” uz pomoć kojih bukvalno ulaze u tuđe umove i ispituju njihove misli.

Autori kažu da je ovo neka vrsta “psihološkog silovanja” i igra želi da se bavi time da li ste vi i dalje vi kada vam ukradu misli. Već smo ranije pričali o tome da nas igra poprilično podseća na sjajni hit SOMA iz prošle godine, što može da bude samo pozitivna stvar.

Video o kome smo pričali možete pogledati ispod, a igru očekujemo ovog leta.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top