PlayStation 3

Objavljena lista Playstation Plus igara za jul

Novi mesec je pred nama, a sa njim sitžu i novi naslovi koje Playstation Plus pretplatnici mogu igrati potpuno besplatno.

Evo i liste igara koje će biti dostupne:

  • Until Dawn za PS4
  • Game of Thrones za PS4
  • Tokyo Jungle za PS3
  • Darkstalkers Resurrection za PS3
  • Element4l za PS Vitu
  • Don’t Die, Mr. Robot za PS Vitu

Najinteresantnije igre na listi jesu Until Dawn i Game of Thrones. Until Dawn je horor avantura u kojoj osam tinejdžera mora preživeti protiv noć u brvnari, sa psihopatom na slobodi. Igrač kontroliše sve likove i kroz priču donosi brojne odluke, koje utiču na ishod igre u preko stotinu različitih scenarija. Game of Thrones, studija Telltale, prati porodicu kuće Forester kroz  događaje rata pet kraljeva.

Od 4. jula do 24. oktobra, pretplatnici mogu igrati igru That’s You, u znak lansiranja PlayLink dodatka, koji pruža igračima priliku da na novi način igraju video igre sa svojim prijateljima. Sve što vam je potrebno kako bi igrali That’s You je tablet ili smartfon sa posebnom aplikacijom, jedan selfi, i uživanje u brojnim pitanjima i izazovima sa prijateljima ili porodicom može da počne.

Od 18. jula, PS Plus korisnici imaju mogućnost da igraju Orcs Must Die! Unchained zatvorenu betu, i uz to dobijaju ekskluzivni paket.

Until Dawn je definitivno najbolji naslov u ponudi za mesec jul, uz koji ćemo provoditi vrele dane. Koja je igra vama zapala za oko?

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top