PC

Outland besplatan na Steamu 48h!

Vizualno veoma lep i atraktivan platformer Outland besplatan je na Steamu do sutra (četvrtak 8. jun) u 19h, tako da požurite i preuzmite svoju kopiju za vaš Steam nalog!

U pitanju je veoma brz i zabavan platformer iz 2014. godine, gde koristite igru svetlosti i mraka kako bi rešavali zagonetke, prelazili prepreke i ubijali neprijatelje i boseve.

Iza igre stoji studio Housemarque, i upravo oni nas časte besplatno sa igrom u ime izlaska njihove nove igre, arkadnog šutera Nex Machina.

Besplatnu kopiju igre Outland možete preuzeti na Steam stranici igre, do pomenutog datuma i vremena, nakon čega promocija prestaje i igra se vraća redovnoj ceni.

Comments
Play!Zine - preko 12 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Play!Zine 2006-2019

To Top