Vesti

Predstavljen Magic: The Gathering MMORPG

Ultra popularna kartična igra Magic: The Gathering dobija svoj besplatni MMO na kome radi studio Cryptic.

Cryptic studio na ovom naslovu radi pod okriljem izdavača Perfect World. Igre ponikle iz ovog studija su: Neverwinter, Star Trek Online, Champions Online. Jedini za sada pružen detalj o igri jeste izjava na sajtu. Igrači će se staviti u ulogu jednog od najmoćnijih bića igre, u istraživanju multiverzuma i borbi protiv raznih stvorenja.

Magic: The Gathering je strateška kartična igra, dizajnirana 1993. godine, od strane profesora matematike, Ričarda Garfilda. Igra opisuje sukob čarobnjaka, poznatijih kao Planeswalker, koji svojim kartama bacaju razne čini, čudovišta kako bi savladali neprijatelja. Glavna inspiracija za nastanak jeste igra Dungeons and Dragons, stoni RPG nastao davne 1974. Magic: The Gathering, i u vreme današnjih igara ne gubi na popularnosti, zato što je prema merenju iz 2015. godine, igra 20 miliona ljudi.

Sa nestrpljenjem očekujemo više detalja, kao što su zvanične slike iz igre, trejler i datum izlaska.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top