PC

Prikazan gejmplej snimak iz Far Cry 5 na E3

Nakon što je pre par nedelja i zvanično potvrđeno da nas novi Far Cry, peti po redu u glavnom serijalu, vodi u zabačene predele Montane, sada na E3 sajmu nam UbiSoft pokazuje prve gejmplej snimke iz igre.

Ono što smo manje više znali je već potvrđeno, u imagiranom gradiću vladaju otkačeni verski militantni kultisti, koji su poprilično brutalni i terorišu stanovništvno čitavog okruga. Vi se pridružujete “Otporu”  (Resistance) u pokušaju da se otarasite terora ovih ludaka.

U gejmplej smislu, to znači “for hire” sistem (na iznajmljivanje), gde ćete moći da angažujete druge borce otpora, ljubimce, različita oružja, vozila i čak i druge prijatelje, jer je potvrđeno u trejleru da će igra imati co-op i da ćete celu kampanju moći da odigrate sa prijateljem, mada smo to već i od ranije znali.

Pre svake borbe, moći ćete da taktički rasporedite i angažujete vaše saborce, pa tako u trejleru vidimo snajperistu koji vas pokriva sa visine, psa koji ubija neprijatelje i donosi vam njihovo naoružanje, Boomera koji donosi smrt iz aviona, i vašeg prijatelja koji kao konjica dolazi kamionom i seje smrt.

Trejler možete pogledati ispod, a ako budete pažljivi možete da primetite i kameo jednog od najomiljenijih negativaca u čitavom serijalu, Vaasa.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top