PC

Procureli koncepti za Bully 2

Mnogi od vas se verovatno sećaju igre Bully iz 2006. godine, prvobitno izašle za PlayStation 2, ali kasnije i za druge konzole kao i za PC.

Igru nam je doneo čuveni Rockstar studio, i u njoj ste bili u ulozi Džejmsa Hopkinsa koji pohađa Bullworth akademiju u istoimenom gradu i gde pokušava da stane na put raznoraznim siledžijama i usput živi svoj tinejdžerski život što je moguće bolje.

Igra je donela veoma zanimljiv koncept “školskog” gejmpleja, koji se odigravao u otvorenom svetu gde imate punu slobodu da rešavate misije i probleme kako vama odgovara, i zbog svoje jedinstvene postavke brzo je pokupila brojne pohvale i priznanja.

Fanovi već više od decenije se nadaju da će ih Rockstar udostoji nastavka njihove omiljene igre, ali i pored toga do sada nije bilo zvaničnih najava da ćemo nastavak ikada dobiti.

Ipak, juče se pojavio set konceptulanih slika za Bully 2, koji nam praktično potvrđuje da se na igri radi, ili se radilo u nekom trenutku. Na osnovu slika može se zaključiti da se igra dešava negde kasnih 80-ih ili ranih 90-ih, ali to je za sada sve što možemo da kažemo.

Ispod možete videti neke od ovih slika, a celu koleckiju procurelih koncept artova možete pronaći na ovom linku.

 

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top