PC

Ruiner – nova cyberpank izometrična pucačina

Ruiner je igra inspirisana anime naslovima kao što su Ghost in the Shell i Akira, kreirana od strane veterana u industriji igara koji su zanat ispekli sa The Witcher serijalom.

To je cyberpunk pucačina iz ptičije perspektive, koja osim svoje stripolike vizuelne lepote nudi i ozbiljnu priču koja prati protagonistu čiji je brat kidnapovan od strane Heaven korporacije, koja nudi virtuelnu stvarnost bogatim klijentima, gde osim vizuelnih stimulacja klijent može da oseti i emocije. Te emocije se sakupljaju od strane odbačenih u društvu, koji prolaze kroz različite torture. Među tim ljudima je i brat vašeg heroja.

Studio koji stoji iza ove igre, Reikon Games, kreirao je Jakub Stilinski (Jakub Stylinski) koji je prethodno radio u CD Projekt Redu na The Witcher serijalu. Zajedno sa Benediktom Šnajderom (Benedykt Szneider), koji je bio zadužen za ilustracije u The Witcher serijalu, posle skoro decenije rada na tuđim projektima, rešili su da iznesu svoju ideju na svetlost dana.

Radnja igre je smeštena u 2091. godinu, u megalopolis Rengkok. Zahvaljujući Unreal 4 endžinu, grad izgleda fantastično. Mračna atmosfera, neonska svetla…sve ono na šta smo navikli još od Blade Runnera. Vaš lik ima za cilj da rasvetli otmicu brata, uz pomoć misterioznog hakera. Interesantan detalj jeste maska, koju heroj nosi i koja ima razne sposobnosti. A sa vizuelne strane, ona služi kao displej na kome se vidi ono što haker piše. Naročito je upečatljivo kada počnete da trsite protivnike svojim mačem, a haker upadne u frenzy zonu.

Ruiner će biti teška igra. Morate jednom rukom preko tastature da pomerate lika i uključujete štit, dok mišem nišanite, pucate, menjate oružja, bacate bombe, klizite ili usporavate vreme. Ključ uspeha je u dobroj kombinaciji ovih radnji. Mala greška i može vam biti poslednja. Ako vam je igra suviše teška, možete odabrati da samo prošetate kroz nju, prateći priču. Nema drugačijeg menjanja težine.

Ruiner će izaći u tokom leta 2017. za PC, PS4 i Xbox One.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top