PlayStation 4

Spider-Man za PS4 izgleda fantastično u E3 gejmplej trejleru

Kao što je već i najavljeno, nova Spider-Man igra prikazana je tokom Sony E3 2017 konferencije.

I izgleda neverovatno. Sony konferencija je ove godine završena sa novom igrom poznatog superheroja, u kojoj su Insomniac Games još jednom pokazali da odlično znaju šta rade. Ovo je definitivno naslov koji je pri vrhu igara prikazanih tokom trajanja celog sajma.

Bez obzira na vreme ovog prikazivanja, Spider-Man za PS4 nije povezan sa predstojećim filmom. Prvi put smo videli kretanje kroz grad i ovo je jedna od retkih Spider-Man igara u kojoj on ne baca mrežu koja se kači za nebo, već konkretne objekte.

Borbeni sistem izgleda zanimljivo i podseća na Arkham igre sa Betmenom, pored obične tuče Spajdi koristi i okruženje kako bi se izborio sa neprijateljima, a prikazano je i nekoliko skriptovanih sekvenci. Na samom kraju otkrili su nam i da je Majls Morales, važan lik u ovom univerzumu, prisutan u igri. Majls je Spajdermen u nekim stripovima, pa će biti zanimljivo videti planiranu interakciju između njega i Pitera.

Spider-Man za PlayStation 4 izlazi sledeće godine.

Comments
Play!Zine - preko 14 godina potpuno besplatan profesionalni gejming časopis na srpskom jeziku. Svakog meseca u digitalnom PDF formatu na preko 100 strana očekuju Vas opisi aktuelnih igara, intervjui, editorijali, recenzije hardvera, novosti sa domaće scene i brojne druge zanimljivosti iz sveta gejminga. A dok čekate novi broj časopisa, tu je i naš sajt - www.play.co.rs , gde vas svakodnevno obaveštavamo o svim aktuelnostima, novostima i zanimljivostima iz industrije video-igara. Naš moto je profesionalnost i posvećenost istraživanju, kako bi za vas doneli uvek najinteresantnije i dobro informisane vesti. Želimo dobrodošlicu svim starim i novim fanovima!

O nama:

PLAY! Zine

Adresa redakcije:

Vele Nigrinove 2/1
Beograd

Kontakt:
redakcija@play-zine.com

Prijatelji:


Play!Zine 2006-2019

To Top